Technische Commissie

Ilse Voogd

technische commissie

Ilse is op haar achtste al lid geworden bij River Trotters. Ondertussen speelt zij in VSE2 en studeert pedagogische wetenschappen aan de Universiteit in Utrecht.contact
Arjan Lock

technische commissie

Arjan is een fanatieke recreanten basketballer en vader van een eveneens fanatieke jeugdbasketballer én lid van de Technische Commissie.
contact
Erica Post-Lock

technische commissie

Erica is TC-vertegenwoordiger in het bestuur. Verder is Erica is lid van de fam. Lock en is nog actief als speelster. Een fanatieke guard met een uitstekend schot. Haar kinderen spelen in de jeugd van River Trotters én ondertussen dochter Liza ook bij CBV Binnenland. Verder is Erica ook nog trainer/coach

contact

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!