Reclame werkt

Een club, zoals River Trotters, kan tegenwoordig niet zonder sponsoren. Alle sportactiviteiten, accomodaties, trainers/coaches, tenues etc. zijn niet meer te bekostigen vanuit de contributie.

Sport en Sponsoring is een symbiose tussen de club en bedrijfsleven. De club kan zijn sportactiviteiten organiseren en het bedrijfsleven kan zijn naamsbekendheid vergroten, zijn producten promoten én nieuwe relaties leggen of verbeteren. 

Supporting OUR Success

hoofdsponsoren

CAB holland is een professionele automatiseerder voor de professionele gebruiker.
CAB staat voor een kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een langdurige relatie met zowel klanten als leveranciers en een vaste samenstelling van het team van medewerkers. De beproefde dienstverlening heeft geleid tot erkenning in de markt. Grote ondernemingen en het midden- en kleinbedrijf hebben het ervaren: samenwerking met CAB Holland beantwoordt aan de verwachtingen waar een automatiseerder aan moet voldoen.

Naar website

BM van Houwelingen is een zelfstandig familiebedrijf, actief in woning- en utiliteitsbouw, onderhoud en renovatie, projectontwikkeling en toelevering. Ondernemersschap, integriteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Bij BM denken we graag met u mee. Dat vertaalt zich in een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers. We zijn graag 'Goed voor Elkaar'. 
Naar website

Oudcomb B.V., het scheepvaartbedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw en exploitatie van hoogwaardige chemicaliëntankers. Met het beheer over een vloot van zes schepen, allemaal gebouwd in eigen beheer, zetten wij onze kennis en ervaring in voor vlot, veilig en verzorgd vervoer van chemicaliën in de binnenvaart. 
Oudcomb B.V. is een rasecht familiebedrijf. Met meer dan 35 jaar ervaring in de binnenvaart, bouwt en beheert Oudcomb B.V. haar eigen vloot van vier hoogwaardige, roestvrijstalen, dubbelwandige chemicaliëntankers.

Naar website

Supporting OUR Success

stersponsoren

Reclameborden zijn al een         eeuwenoud middel om
  promotie te maken 

Van grote merken met borden langs
de snelweg, tot de plaatselijke sport-
vereniging met reclameborden langs
het veld of in de zaal.

River Trotters biedt de mogelijkheid om te adverteren met een reclamebord op een wand in de sporthal. Het betreft een lange wand en twee korte wanden.
De reclameborden worden permanent aan de wand bevestigd waardoor uw reclame-uiting tijdens alle sport- of andere activiteiten zichtbaar is.

OPTIE 1 OPTIE 2
Investering per jaar / ex BTW
€ 600,- 

€ 600,- 

Afmeting bord 3.20 x 0.80 meter 3.20 x 0.80 meter
Plaatsing bord Lange zijde hal Lange zijde hal
Productie bord
Montage bord
Internetvermelding
Contractduur 5 jaar 3 jaar
OPTIE 3 OPTIE 4
€ 600,- 

€ 600,- 

3.20 x 0.80 meter 3.20 x 0.80 meter
Korte zijde hal Korte zijde hal
5 jaar 3 jaar

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!