digitaal wedstrijd
formulier

Teammanager: 
We zijn bezig om volledig over te gaan op het digitale wedstrijdformulier (DWF).

Om een wedstrijd met het DWF te kunnen spelen moet vóór de wedstrijd de teamsamenstelling al doorgegeven worden.  Dit kan door middel van de app die jullie vast allemaal al hebben geïnstalleerd. Gebleken is dat bij iedere nieuw te spelen wedstrijd steeds ook opnieuw de teamsamenstelling, bankspelers etc., en rugnummers opnieuw ingevoerd moesten worden.  Dit probleem lijkt getackeld te zijn, mede door tips van handige gebruikers.

De TC heeft bij ieder team de trainer/coach nog een functie gegeven, namelijk teammanager.  Vanaf nu verschijnt bij de trainers en coaches (dus niet de bestuurs- en TC-leden) in het menu in de app het woordje "teammanager".  Wanneer je dit "aanklikt" kom je in een scherm waar je je team ziet staan. Als je daarop "doorklikt" kom je in een scherm met de naam Teamopgaaf.  In dit scherm kan je je team compleet invullen, inclusief rugnummers en status op het DWF (DWF = staat op formulier en neemt deel aan wedstrijd, - = staat niet op formulier en is geen deelnemer). Wanneer je wilt kun je de gegevens opslaan (onderaan je scherm).
Nu staat je team klaar voor de volgende wedstrijd.

Met deze functie hopen we wat meer gebruiksgemak te krijgen. Mocht dit niet zo zijn, dan hoort de TC ​het graag.

Uiteraard is het nog wel nodig om je opstelling vanaf 1 dag voor de wedstrijd door te geven! 

Wedstrijddag:
Bij onze thuiswedstrijden willen we volledig overgaan op het DWF.  Hierbij hebben we de hulp van jullie, de coaches en assistenten, nodig. De situatie nu is dat we 2 tablets beschikbaar hebben. Deze liggen achter de bar, bij Robin (of 1 van zijn collega's).  Voor de wedstrijd is de coach verantwoordelijk dat de tablet daar gehaald wordt. 

Er is voor de 2 velden op dit moment nog niet dezelfde procedure. Wat wel voor beide velden geldt is dat er een aantal dingen gedaan moeten zijn voordat de wedstrijd kan beginnen.
- beide coaches geven hun team door via de app op hun eigen telefoon (of ander mobiel apparaat)
- de scheidsrechters (officials) bekijken de teamsamenstellingen via het DWF op de tablet
- de spelerskaarten moeten bekeken worden en goedgekeurd worden
- voor de U12- en U10 teams moet een apart formulier op de tafel gelegd worden waarop "de slang" wordt ingevuld. 

Als dit gedaan is dan kan de wedstrijd op het DWF geregistreerd worden.

Nu een korte uitleg per veld.

Veld 1: Het veld met ons scorebord, is een koppeling mogelijk tussen de tablet en het bedieningspaneel van het scorebord. Dit gaat middels een kabeltje met een usb-verbinding welke in de tablet past. De tijd wordt geregeld via het bedieningspaneel van het scorebord, de registratie van de scores en de fouten etc. gaat via de tablet.  Op de tablet loopt de tijd die op het scorebord te zien is automatisch mee. 

Veld 2: Het veld met het gemeente-scorebord, is nog geen koppeling mogelijk tussen de tablet en het bedieningspaneel van het scorebord. Dit wordt spoedig gerealiseerd hopen we.
De tijd wordt geregeld via het bedieningspaneel van het scorebord, de registratie van de scores en de fouten etc. gaat via de tablet. De scores moeten ook worden bijgehouden op het scorebord. Op de tablet loopt de tijd die op het scorebord te zien is niet automatisch mee.  In het vakje waar de tijd staat aangegeven op het DWF kan de tijd steeds gewijzigd worden.

Er wordt begonnen met ‪10:00‬ minuten (of ‪4:00‬ minuten bij de U12- en U10-teams). Als er een minuut om is wordt dat even doorgegeven of zelf gezien, op dat moment wordt de tijd in het tijdvak handmatig gewijzigd naar ‪9:00‬ minuten (of ‪3:00‬ minuten bij de U12- en U10-teams).  Enzovoorts....
Zo blijft het wedstrijdverloop ook geregistreerd.

Na afloop van de wedstrijd kunnen de tablets worden overgedragen aan het volgende team, of terug naar de bar gebracht worden.

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!