Villa Kakelbont

Kwaliteit

Flexibel

Zorgkin​​deren

Twee Locaties

Kwaliteit

Als ouder en/of verzorger weet u waar u aan toe bent met Villa Kakelbont. We communiceren op basis van vertrouwen en respect. 

We bieden opvang die aansluit bij uw vragen aan de ene kant en nieuwe ideeën op pedagogisch en organisatorisch gebied aan de andere kant. Kwaliteit staat daarbij voorop. Op alle locaties van Villa Kakelbont is een pedagogisch beleidsplan en een pedagogisch werkplan aanwezig, deze kunt u uiteraard inzien wanneer u dat wenst.

Villa Kakelbont heeft zelfs een 7 tot 7 dagarrangemen-ten award ontvangen van de Provincie Drenthe!

Flexibel

Villa Kakelbont is een flexibele instelling waar de kinderen en hun ouders centraal staan. Dat betekent dat we proberen aan al uw opvangvragen te voldoen.

Wisselende dagdelen, verlengde opvang, extra opvang en ook thuisopvang is in overleg mogelijk. U vraagt en in principe draaien wij. We hebben een groot aantal flexplaatsen (zonder meerprijs) en zeer ruime openingstijden. Dit is ideaal voor mensen die in onregelmatige diensten werken of die zelfstandig ondernemer zijn.

Wilt u meer informatie?

Zorgkinderen

Villa Kakelbont is gestart met een speciale groep voor zorgkinderen. Heeft uw kind een beperking en daardoor extra zorg, begeleiding of aandacht nodig dan kunt u toch gebruik maken van een reguliere flexibele kinderopvang! 

Neem dan contact met ons op: tel. 0592-309609 of mail naar 
info@villa-kakelbont.net o.v.v. zorgkinderen.

Locaties

Villa Kakelbont is actief op twee locaties in Vries en Peize. Op beide locaties zijn groepen voor reguliere kinderopvang, Buitenschoolse opvang en peuteropvang mogelijk.

Waarom Villa Kakelbont

Bij ons staat elk kind centraal en ieder kind krijgt dan ook de persoonlijke aandacht die ieder kind nodig heeft. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan de ontwikkeling van ieder kind. Onze pedagogisch medewerkers bereiden regelmatig themaweken voor waarin de aandacht voor de leefwereld van het kind centraal staat. 

Locatie Vries

In Vries hebben we een mooie ruim opgezette locatie aan de Markestraat 1A. Al sinds 1 januari 2015 is Villa Kakelbont hier gevestigd.
We bieden hier opvang voor kinderen van 0- 12 jaar. We hebben een groep 0-4 jarigen en een BSO groep van 4-12 jaar.

Registratienummer
Locatie Vries kdv: 14 98 60 274
Locarie Vries bso: 18 34 99 633

Voor meer informatie

locatie peize

In Peize hebben we een mooie locatie aan de Hoofdstraat. Hier bieden we opvang voor kinderen van 0- 12 jaar.
We hebben één groep van 0-4 jaar, één groep van 0-6 jaar en een groep BSO van 4-12 jaar.

Registratienummer
Locatie Peize kdv: 18 71 34 649
Locatie Peize bso: 96 26 87 376